lørdag den 13. juni 2009

Tiltræk piger nemt og simpelt.

Mange drenge har problemer med at tiltrække piger. Det kan være utrolig svært at gå hen til pigen og snakke med hende. Vi giver dig 5 simple ting så din scoring vil blive bedre.

Forsøg aldrig at spille en anden end du virkelig er. Vær dig selv fra starten, og lyv ikke og opbyg noget tillid hos pigen. Alle piger finder tillid og troværdighed sexet.

Gå lige til sagen. Du skal ikke tøve! Før en naturlig samtale med hende, og bliv ikke hængende ved hende i alt for lang tid. Du kommer bare til at ligne en stalker.

Du må aldrig virke desperat. Vær tilbage lænet, og tal med ro i stemmen. At være desperat er et total turn-off hos piger. Piger kan li at der er lidt at kæmpe for.

Tag kontrolen. Stil åbne og positivt ladet spørgsmål. Lav high five med dem der står ved siden af. Sørg for at vise at du er manden som alle beundre. Skab noget god stemning og få hende til at smile. vis hende du har kontrol over situationen, piger tænder på fyrer der har magt over situationen.

Sørg for at smil og hav en positiv tanke gang inden du går ind til en samtale med pigen. Så vær positiv, vi alle ved hvor irriteret man kan blive af at hører på et brokhoved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar