lørdag den 13. juni 2009

Hvordan starter du en samtale med skolens smukkeste pige?

Det kan være utrolig svært at starte en samtale med din drømmepige. Hvad skal du sige til hende? Du begynder måske og føle dig usikker og, ved ikke hvad du skal sige til hende.

Smil, ganske simpelt. Smilet har utrolig stor indflydelse på vores sociale samværd. Folk der smiler anses ofte for ikke at være bekymrede, og udstråler selvsikkerhed. Det udstråler ligeledes at du er venlig og troværdig.

Stil åbne spørgsmål som, hvad, hvor og hvordan. du vil her få drømmepigen til at tale, og føre en dialog med dig. stil aldrig lukkede spørgsmål som, har du haft en god dag? Spørg hellere, hvad har du oplevet af sjove ting idag?

Brug humor. Du skal ikke være en komiker eller forsøge dig herpå. Du skal ikke være en klovn og løbe nøgen rundt for at tro at folk syntes du er sjov. Lidt humor er magi i en hver samtale, og kan binde folk tættere sammen.

Sørg for at gøre pigen behageligt tilpas i dit selskab. Så snak stille og roligt til hende, som var det din ven. Gå ind til en samtale med den tanke i baghovedet at du bare vil være venlig og snakke lidt med personen. Tag alle eksemplerne og sæt sammen til en helhed, smil, stil åbne spørgsmål, brug humor og sørg for at få personen til at føle sig tilpas.

Du vil blive overrakset over hvor stor styrke dette har på din sociale adfærd. Andre mennesker vil se op til dig, og inden længe er du champen uanset hvor du befinder dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar