lørdag den 13. juni 2009

Sådan forfører du pigen!

At kunne tiltrække og forføre en kvinde må være en vær drengs drøm. Vil du have piger til at finde dig attraktiv? Vi alle har set eksemplet, en flot mand går op til en pige, hvisker et par ord i hendes øre, og straks lyser hendes øjne op. Ja hvad er hemmeligheden bag?

De fleste piger finder stærke mænd attraktive. Ikke kun i ordets forstand, men også mænd med en stærk personlighed. En mand der tør handle og tag kontakt til hende uden tøven.
Piger tænder på fyre der går oprejst og er stolte over dem selv. Ligeledes er mænd der hviler i sig selv, og har et sundt blik for deres medmennesker et stort plus i pigernes bog.


Gå oprejst og med ret ryg. Du udstråler meget mere autoritet og selvtillid.

Gå langsomt. Du må aldrig stresse eller ligne en der stresser. Bevæg dig langsomt og stilfuldt. De hurtige bevægelser kan du gemme til senere Batman ;)

Tal aldrig dårligt om dine venner. Du går jo ikke rundt med taber venner! Så tag dig sammen og snak altid med respekt om dine venner. Og få dem til at fremstå som nogle gode venner.

Lyt og lyt grundigt. Det er her du virkelig henter point hos drømmepigen.

Lyt for guds skyld til hvad hun siger, og stil opfølgende spørgsmål.

Stil opfølgende spørgsmål. Ja her henter du virkelig den store jackpot. Ved at stille opfølgende spørgsmål på det hun lige har snakket om, viser du stor interesse. Det højner din troværdighed ufattelig meget.

Snak med passion. Snak om dit emne som var det en varer du skulle sælge. Fortæl hvorfor det du laver netop er super fedt.

Gør det kort og præcist. Selvom du skal snakke lidenskabeligt for din sag, skal du stadig gøre det kort og præcist. Kvinder elsker og snakke så udnyt det ved at stille de åbne spørgsmål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar