lørdag den 13. juni 2009

8 Signaler fortæller om han er forelsket i dig!

Du har måske lige mødt en ny og sød fyr til en fest. Men du ved ikke rigtig hvad han tænker om dig, og om han tænker samme tanker som dig. Her er 8 tegn der fortæller om han er forelsket i dig.


Analyser hans kropssprog. Hvis han kan lide dig vender han nok ikke ryggen til dig, og han river dig nok heller ikke i rottehalerne. Han vil nok altid have hans krop til at pege imod dig, for han vil gerne have du hører hvad han siger til de andre.


Tjek hans øjenkontakt. hvis du kigger på ham, og han kigger hurtigt væk kan det være fordi han er genert. Eller er han også stærk nok til at holde øjenkontakten med dig, og måske sende dig et smil?


Hvis i er nogle stykker der står sammen og han siger noget sjovt så hele gruppen griner, vil han kigge på dig for at se om du også griner.


Fysisk kontakt. Han kunne måske fidne på at røre ved din arm når han griner.


Læg mærke til hvordan han omgåes andre piger. Er han anderledes ved dig, og mere emotionel overfor dig?


Læg mærke til om han pludselig viser interresse i ting du godt kan lide.


Er han lidt nervøs når han er i samme rum som dig? Måske snakker han ikke så meget, eller gør andre ting for at få din opmærksomhed?


Se på hans venner, måske driller de ham lidt når du er i nærheden? For de ved jo godt han er hemmeligt forelsket i dig :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar