lørdag den 13. juni 2009

Scor på stranden!

Du har sikkert set den flotte fyr gå ned igennem stranden. Han starter en samtale med en pige, får hendes nummer, inviterer hende forbi en dag, og du står med munden nede åben, og klør dig selv i håret med et spørgsmål tilbage; Hvordan gjorde han det?

Det gælder om altid at have en plan klar. Uanset hvor du er henne, om det er i supermakedet, parken, diskoteket, eller ja på stranden. nogle fyre er født med at have et godt instinkt til piger og kunne forføre dem let. Andre er dog nød til at lærer disse tekniker men det er bestemt ikke umuligt.

Det er en smuk varm sommerdag i juli måned, du er på stranden med dine venner. Du ser denne her super charmerende pige og får lyst til at gå over til hende. SÅ GØR DET DOG! Du vil normalt blive ved tanken om at snakke med hende, men ikke denne gang. Du beslytter dig for at gå derover.

Der er sikkert allerede mange andre fyre der samme dag har prøvet og gå over til hende eller har prøvet og fange hendes opmærksomhed. Så du bliver nød til at gøre noget unikt og være dig selv.

Når du er på vej over mod hende kan du begynde at opbygge din indre mentale situation. Lav high five med dem der spiller bold på din vej, hils på folk, smil og hav overskud. Kryb ikke sammen af nervøsitet, ret dig op og kom med positiv energi. Snak ikke kun til hende, snak til hendes venner og veninder, spørg om de er med på noget boldspil. Og vupti du har hendes opmærksomhed samtidig med du virker troværdig.

Vi ønsker dig held og lykke med at scorer hende :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar